Exercice 2: Ma future ville de destination

Kulttuurin tuntemus, ranska » Exercice 2: Ma future ville de destination

Tuleva kohdekaupunkini

Tehtävän tavoite: oppia tuntemaan kohdekaupunkia (jos olet lähdössä työssäoppimaan Ranskaan) tai jotakin omavalintaista kaupunkia Ranskassa.

Tehtävä:

1) Ota selvää kohdekaupungistasi/omavalintaisesta kaupungista tutustumalla esimerkiksi kaupungin omiin turistitoimiston sivuihin. Turistitoimistojen sivuilta löytyy usein myös linkki kaupungin omille Facebook-sivuille. Sivustoilla on nähtävillä mm.valokuvia kohdekaupungista.

2) Valitse vähintään kolme itseäsi kiinnostavaa aktiviteettia, ravintolaa tai valokuvaa ja listaa ne kurssin sosiaalisen median alustalle. Kerro, miksi juuri kyseiset kohteet miellyttävät sinua. Laita kyseisille sivuille myös linkki, jotta muut opiskelijat pääsevät tutustumaan valitsemiisi kohteisiin.

3) Tutustu myös kaupunkisi julkisen liikenteen sivuihin esimerkiksi hakusanalla kohdekaupunki+transport. Kerro, minkälaista julkista liikennettä kaupungissasi on.

4) Kommentoi vähintään yhtä toisen opiskelijan esitystä. Jos ryhmässä on joku toinen, joka on lähdössä samaan kaupunkiin työssäoppimisjaksolle, tutustu hänen esitykseensä. Kerro esimerkiksi, vaikuttavatko toisen valitsemat paikat mielestäsi mielenkiintoisilta.

Huom! Muista aina mainita, mitä lähteitä olet käyttänyt ja kertoa asiat omin sanoin. Toisen tekstin suora kopioiminen (plagiointi) on väärin ja sitä ei tule tehdä.

Päivitetty: 28.06.2016